• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Koin Souvenir Nikel Antique Sisi Ganda

Katrangan singkat:

Bahan: paduan seng

Ukurane: udakara 6cm

Kandel: 4mm

Warna plating: nikel antik

Fitur: 3D sisi loro

Kemasan: tas poli / kothak hadiah.

Proses teknik: cetakan, casting casting, polesan, plating, QC, kemasan.

Referensi kriya: 3D casting casting, ora ana enamel


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Spesifikasi Khusus
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

 

Layanan khusus:

1. Lencana Pin Khusus: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing pin peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Spesifikasi:

1. Bahan: Wesi utawa tembaga utawa tembaga utawa paduan seng utawa pewter, Aluminium, stainless steel, PVC alus

2. Ukuran: Custom macem-macem ukuran miturut pesenan

3. Proses: Die Cast, Die Struck, Stempel, Photo Etching, Injeksi, 2D utawa 3D bisa digunakake.

4. Plating: Macem-macem plating kanthi urutan, emas, Nikel, kuningan, tembaga, Perak, Anti-nikel, Anti-tembaga, Anti-tembaga Anti-emas, tikar-emas, tikar-nikel, lsp.

5. Enamel enamel enamel alus, enamel cloisonne, enamel sintetis, Silkscreen / offset printing, lsp.

6. Bali: Flat

7. lampiran: kopling kupu-kupu, bros safety, kopling mewah …… ..

8. Paket: Saben potongan nganggo tas OPP utawa tas khusus.

9. OEM & ODM & conto sampel kasedhiya.

10. Saben tangan digawe dening para pekerja terampil, urutan kualitas paling apik dipriksa dening QC sing ketat.

11. kita duwe departemen desainer dhewe, kita bisa ngirim karya seni produksi sajrone 48 jam kanggo disetujoni.

12. kita nawakake produk sing paling apik kanthi rega paling apik kanggo kabeh klien kanggo entuk keuntungan bebarengan.

13. Wektu layanan: Senen nganti Setu, 9.00 nganti 20.00. (+ GMT), lan kabeh email bakal dijawab sajrone 24 jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita