• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Rong Bagéan Gabungan Desain Lapisan Pin Maraton Emas Lencana Set Lencana

Katrangan singkat:

Bahan: paduan seng

Ukurane: udakara 8cm

Kandel: 3mm

Werna plating: emas imitasi

Sisih mburi: bledosan wedhi kanthi logo prangko + 1 pos backing

Acc .: kopling kupu-kupu / kopling karet

Kemasan: tas poli / kothak hadiah / kertu backing

Proses teknik: cetakan, casting casting, polesan, plating, pewarnaan, QC, perakitan, kemasan.

Kerajinan tangan: enamel alus, dicampur loro


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Spesifikasi Khusus
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

Layanan khusus:

1. Lencana Pin Khusus: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing pin peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Pitepangan Kerajinan

Werna enamel alus luwih murah tinimbang garis logam ing saubenge, lumahing duwe sentuhan logam sing kuat.

Pin enamel alus bisa dilapis nganggo warna logam utawa dicelup nganggo warna Pantone.

Plating lan sekarat digawe sadurunge nambah warna enamel alus.

Enamel lembut cukup terjangkau lan cocog kanggo lencana pin, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lan produk logam liyane.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Pin enamel alus kustom:

uga dikenal minangka 'pin enamel embossed', minangka lencana logam kualitas sing diisi nganggo tangan enamel. Sing mbedakake pin enamel alus yaiku area reses enamel alus luwih murah tinimbang area logam sing ana ing sakiwa tengene.

Pin enamel alus cocok kanggo macem-macem acara, wiwit saka identitas perusahaan lan souvenir tujuan nganti pangenalan karyawan lan pin dagang tim, luwih-luwih yen sampeyan duwe desain sing sederhana utawa cukup kompleks.

Pin enamel hard khusus:

Kadhangkala diarani pin epola, tiruan cloisonné pin utawa pin sing disabet nganggo enamel keras, minangka jinis kerajinan kanggo lencana pin. Pin enamel keras alus ing sentuhan lan diisi warna nggunakake warna PMS lan dipanggang nganti enamel bisa mari. Area logam sing wungu lan warnane padha tataran banjur polesan tangan kanthi alus banjur dilapis nganggo emas, perak utawa tembaga.

Pin enamel sing angel duwe tampilan sing awet lan awet. Dheweke duwe nilai sing dianggep dhuwur banget amarga warna sing jelas, sing dadi pilihan paling apik kanggo pin acara, pin konvensi, pin persaudaraan, pin sororitas, pin politik lan pin perusahaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita