• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Efek Cermin Bentuk Babak Gandheng Gantungan Kunci Logam Kosong kanggo Nambah Logo Khusus

Katrangan singkat:

Bahan: logam

Ukuran: 3cm (appr.)

Kandel: 2mm

Werna plating: nikel

Acc .: cincin kunci perak + cincin mlumpat

Kemasan: tas poli / kothak hadiah / kertu backing

Proses teknik: cetakan, casting casting / stamping, polishing, plating, QC, assembling, packaging.

Kerajinan tangan: bisa nggawe logo khusus nganggo laser utawa pencetakan


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Kabeh Spesifikasi Bisa Disesuaikan
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, pembuka botol, label asu, manset, gesper sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

 

Layanan khusus:

1. Lencana Pin Khusus: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing pin peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Kita negesake tuwuhing lan ngenalake barang-barang anyar ing pasar saben taun kanggo Salah Paling Panas kanggo China Murah Plastik Besi Cor Tembok Bir Tembok Gantungan Kunci Pembuka Botol Gantung kanggo Hadiah Promosi (OPENER-30), Perusahaan kita seneng banget karo kanca-kanca cedhak saka endi wae ing lingkungan kanggo mbukak, mriksa lan negosiasi organisasi.
Salah siji sing paling Enak kanggo Pembuka Botol China rega Top lan Pembuka Botol, Sugeng Rawuh sampeyan ngunjungi perusahaan lan pabrik. Sampeyan uga luwih gampang ngunjungi situs web. Tim sales bakal menehi layanan paling apik. Yen sampeyan kudu duwe informasi luwih lengkap, elinga aja bebas hubungi kami liwat E-mail utawa telpon. Kita ngarep-arep banget bakal nggawe hubungan bisnis jangka panjang sing apik karo sampeyan liwat kesempatan iki, adhedhasar entuk manfaat bebarengan sing padha kanggo saiki wiwit mbesuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita