• er

Warta

  • Kerajinan logam - Lencana Logam

    Lencana logam: cekak, iku simbol sing dipakai ing awak kanggo nuduhake identitas, pendhudhukan lan pakurmatan. Cathetan nyata saka lencana kasebut asale ing Tiongkok. Kacathet ing strategi Warring States, Qi CE I: "Qin pura-pura nyerang Qi dening Han lan Wei. Zhang Zijiang, utusan Raja Wei o ...
    Waca liyane
  • Welcome to 2021 and Happy New Year to All Friends!

    Sugeng rawuh ing taun 2021 lan Sugeng Warsa Enggal kanggo Kabeh Kanca!

    2020 minangka taun sing angel banget, umume wong ing saindenging jagad nandhang sangsara amarga Covid-19. Nuwun sewu banget kanggo wong-wong sing ora slamet saka epidemi kasebut, kacilakane minangka musibah kabeh manungsa. Muga-muga masarakat kabeh negara bisa nyawiji dadi siji kanggo ngalahake ...
    Waca liyane
  • Warm Congratulations on our factory gaining the Verified Supplier Certificate by TUVRheinland

    Sugeng Anget ing pabrik sing entuk Sertifikat Pemasok sing Diverifikasi dening TUVRheinland

    Minangka salah sawijining saluran perdagangan internasional sing penting, Situs Global Alibaba narik kawigaten sebagian besar sumber daya pelanggan ing jagad iki lan menehi informasi akeh babagan panyedhiya. Kanggo nggedhekake pasar lan nggabungake sumber daya pelanggan sing ana, perusahaan ...
    Waca liyane