• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Tandha Nasional Lapel Pin Pin Lencana Set Trofi Berlian Mati Dibuwang Medali Emas

Katrangan singkat:

Bahan: paduan seng

Ukurane: udakara 7cm

Kandel: 2mm

Werna plating: emas imitasi

Sisih mburi: bledosan wedhi + 1 pos gawean

Acc .: kopling kupu-kupu / kopling karet

Kemasan: tas poli / kothak hadiah / kertu backing

Proses teknik: cetakan, casting casting, polesan, plating, pewarnaan, QC, perakitan, kemasan.

Kerajinan tangan: enamel alus, set loro


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Spesifikasi Khusus
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

Layanan khusus:

1. Adat Lencana Pins: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Pitepangan Kerajinan

Werna enamel alus luwih murah tinimbang garis logam ing saubenge, lumahing duwe sentuhan logam sing kuat.

Pin enamel alus bisa dilapis nganggo warna logam utawa dicelup nganggo warna Pantone.

Plating lan sekarat digawe sadurunge nambah warna enamel alus.

Enamel lembut cukup terjangkau lan cocog kanggo lencana pin, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lan produk logam liyane.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Kasedhiya pemahaman "Nggawe barang kanthi kualitas apik lan nggawe kanca apik karo wong-wong saiki saka saindenging jagad", kita terus-terusan nyedhiyakake minat pembeli kanggo diwiwiti kanggo Pasokan OEM China Kuningan Kualitas Tinggi lan Medali Penghormatan Militer Souvenir Emas, Dening tegese kerja kanthi angel, biasane nggunakake inovasi produk teknologi bersih. Kita wis dadi mitra ramah lingkungan sing bisa dipercaya. Hubungi kita saiki kanggo rincian liyane!
Pasokan OEM China Medallion lan Harga Medalion Kehormatan, Kualitas produk minangka salah sawijining masalah utama lan wis diproduksi kanggo memenuhi standar pelanggan. "Layanan pelanggan lan hubungan" minangka bidang penting liyane sing kita ngerti komunikasi lan hubungan sing apik karo para pelanggan minangka kekuwatan sing paling penting kanggo mbukak bisnis jangka panjang.

Misi kita kudu dadi pemasok inovatif piranti digital lan komunikasi teknologi tinggi kanthi nyediakake struktur tambahan rega, produksi kelas dunia, lan kapabilitas layanan kanggo 8 taun Eksporter China Craft Arts Gold Customized Crystal Trophy Music Dance Plastik / Kayu Trofi Basis, Kita wis gelem nyedhiyakake rega paling murah sade ing pasar, kanthi kualitas apik lan layanan penjualan sing cukup apik. Sugeng rawuh bussines, ayo menang kaping pindho.
8 Piala Eksporter China Trophy Khusus lan Trofi Olahraga, Kanthi luwih saka 9 taun pengalaman lan tim trampil, saiki kita wis ngekspor barang menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad. Kita nampani pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca-kanca saka kabeh penjuru dunia kanggo ngubungi kita lan njaluk kerja sama kanggo entuk manfaat bebarengan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita