• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Medali Emas Bros Enamel Bros Desain Kustom Bendera Nasional Lapel Pin

Katrangan singkat:

Bahan: paduan seng

Ukurane: udakara 8cm

Kandel: 3mm

Werna plating: emas imitasi

Sisih mburi: jeblug pasir nganggo logo prangko

Acc .: pin keamanan

Kemasan: tas poli / kothak hadiah.

Proses teknik: cetakan, casting casting, polesan, plating, pewarnaan, QC, perakitan, kemasan.

Kerajinan tangan: enamel alus sisi loro


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Spesifikasi Khusus
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

 

Layanan khusus:

1. Lencana Pin Khusus: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing pin peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Pitepangan Kerajinan

Werna enamel alus luwih murah tinimbang garis logam ing saubenge, lumahing duwe sentuhan logam sing kuat.

Pin enamel alus bisa dilapis nganggo warna logam utawa dicelup nganggo warna Pantone.

Plating lan sekarat digawe sadurunge nambah warna enamel alus.

Enamel lembut cukup terjangkau lan cocog kanggo lencana pin, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lan produk logam liyane.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Kanthi teknologi terkemuka uga minangka semangat inovasi, gotong royong, mupangat lan kemajuan, kita bakal nggawe masa depan sing sejahtera bebarengan karo organisasi sampeyan sing regane murah kanggo China, China Flag High Quality Malta Flag Souvenir Lapel Pin, lan kanca-kanca cedhak saka kabeh komponen ing jagad iki kanggo kontak karo kita lan njaluk kerja sama kanggo pahala bebarengan.
Rega murah China Flag Lapel Pin lan rega Malta Lapel Pin, Kanthi pangembangan masarakat lan ekonomi, perusahaan kita bakal terus semangat perusahaan "loyalitas, dedikasi, efisiensi, inovasi", lan kita bakal tetep nggegirisi ide manajemen saka "luwih seneng ilang emas, aja kelangan pelanggan". Kita bakal nglayani para pengusaha domestik lan manca kanthi dedikasi sing tulus, lan ngidini kita nggawe masa depan sing cerah bebarengan karo sampeyan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita