• er
9
1. Apa pabrik?

YA, kita pabrik karo sertifikat ISO lan TUV.

2. Kita duwe ide sing apik, apa sampeyan bisa ngrancang kanggo kita?

Kita bisa nindakake kriya produksi kanggo sampeyan miturut file ing ngisor iki: JPG, PNG, PDF, AI, CDR, lsp.

3. kepiye MOQ?

Ora MOQ.

4. Suwene aku bisa ngirim pesenan sawise pesen?

Wektu turnaround gumantung saka jumlah pesanan lan macem-macem kerajinan.

Biasane, udakara seminggu kanggo conto sawise karya seni dikonfirmasi; 10-20 dina kanggo produksi massal.

5. Kepiye aku bisa gumantung karo kualitas sampeyan?

Sadurunge dikirim, kita bakal nuduhake gambar lan video kanggo kabeh-inspeksi, ana masalah, kita bisa ndandani sadurunge dikirim.

Malah ana masalah nalika sampeyan nampa produk, kita duwe layanan purna jual supaya bisa ngatasi solusi paling apik nganti sampeyan wareg.

Kajaba iku, disaranake pelanggan supaya Pesenan Jaminan Dagang supaya saben pesenan bisa dilindhungi klompok Alibaba, sing nyedhiyakake keamanan kanggo kalorone.

6. Kepiye syarat-syarat pembayaran?

Kita bisa nampa T / T, PayPal, WU, MG, lsp. 30% -50% deposit kanggo miwiti pesenan, saldo bisa rampung sadurunge dikirim. Persyaratan liyane babagan syarat Pembayaran bisa dirundingake.

7. Apa aku bisa milih cara pengiriman?

Mesthi wae! Liwat Segara, Udhara utawa Kurir: FedEx, TNT, DHL, UPS, lsp. Sampeyan bisa milih cara pengiriman apa wae sing cocog kanggo sampeyan.