• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Koin Logam Sisi Ganda, Alloy Seng Gawe Lencana Koin Enamel Lembut Plating Ganda

Katrangan singkat:

Bahan: paduan seng

Ukurane: udakara 3,5cm

Kandel: 3mm

Werna plating: emas antik + emas

Fitur: desain sisi loro

Kemasan: tas poli / kothak hadiah.

Proses teknik: cetakan, casting casting, polesan, plating, pewarnaan, QC, kemasan.

Referensi kriya: plating ganda + enamel alus


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Spesifikasi Khusus
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

 

Layanan khusus:

1. Lencana Pin Khusus: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing pin peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Inovasi, kualitas lan kehandalan minangka inti saka perusahaan. Prinsip-prinsip kasebut saiki ora bisa dadi dhasar sukses dadi perusahaan ukuran internasional sing aktif kanggo Harga Grosir China Logo 3D Customised Electroplating Double Sided Challenge Coin, Thanks kanggo nggunakake wektu sing migunani kanggo ngunjungi kita lan njaluk kerja sama sing apik bebarengan karo sampeyan.
Rega Grosir China Tantangan Koin lan Koin 3D, kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis jangka panjang sing apik karo perusahaan sampeyan sing nganggep kesempatan iki, adhedhasar usaha sing padha, mupangate lan menang bisnis wiwit saiki nganti mbesuk.

Pangiriman cepet Koin Tantangan China lan Kerajinan Logam, Yen sampeyan ora yakin apa produk sing bakal dipilih, aja ragu-ragu hubungi kami lan kita bakal seneng menehi saran lan mbantu sampeyan. Kanthi cara iki, kita bakal menehi kabeh ilmu sing dibutuhake kanggo milih sing paling apik. Perusahaan kita nate ngetutake "Urip kanthi kualitas sing apik, Gawe kanthi tetep kredit. ”Kabijakan operasi. Sugeng rawuh kabeh klien lawas lan anyar kanggo ngunjungi perusahaan lan ngomong babagan bisnis. Kita wis nggolek luwih akeh pelanggan kanggo nggawe masa depan sing mulya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita