• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Badge Pin Lapel Kewan Lucu

Katrangan singkat:

Bahan: paduan seng

Ukurane: udakara 2,5cm

Kandel: 1.5mm

Werna plating: emas imitasi

Jinis Pewarna: enamel hard

Sisih mburi: bledosan wedhi kanthi 1 pos gawe

Kemasan: polybag / kertu backing khusus.

Proses teknik: cetakan, casting casting, enamel keras, polesan, plating, QC, kemasan.

Referensi kerajinan: enamel keras


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

 

Specifications of enamel pins

common options for customization

Packing and shipping Packing  why choose us


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita