• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Medali Lulusan Bocah-bocah sing Disesuaikan

Katrangan singkat:

Bahan: paduan seng

Ukurane: udakara 6cm

Kandel: 2mm

Werna plating: tembaga antik

Fitur: desain sisi loro

Acc .: lanyard kanthi logo khusus sing dicithak

Kemasan: tas poli / kothak hadiah.

Proses teknik: cetakan, casting casting, polesan, plating, QC, perakitan, kemasan.

Kerajinan tangan: casting casting, ora ana enamel


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Spesifikasi Khusus
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

 

Layanan khusus:

1. Lencana Pin Khusus: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing pin peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Pin enamel alus kustom:

uga dikenal minangka 'pin enamel embossed', minangka lencana logam kualitas sing diisi nganggo tangan enamel. Sing mbedakake pin enamel alus yaiku area reses enamel alus luwih murah tinimbang area logam sing ana ing sakiwa tengene.

Pin enamel alus cocok kanggo macem-macem acara, wiwit saka identitas perusahaan lan souvenir tujuan nganti pangenalan karyawan lan pin dagang tim, luwih-luwih yen sampeyan duwe desain sing sederhana utawa cukup kompleks.

Kita percaya manawa kemitraan ekspresi sing dawa biasane asil saka pitulung sing apik, entuk pitulung tambahan, pertemuan pribadi lan kontak pribadi kanggo Harga Grosir China Longzhiyu 13 Tahun Produsen Medali Kolam Renang Khusus kanggo Medali Lulusan Akademi kanthi Kotak Transparan Akrilik, Pelanggan utamane nyebar nalika ing Amerika Utara, Afrika lan Eropa Wétan. kita bisa nawakake barang berkualitas tinggi kanthi kabeh nilai kompetitif.
Rega Grosir China Medali lan Medali Kolam renang, prinsip kita yaiku "integritas dhisik, kualitas paling apik". Kita duwe kapercayan yen menehi layanan sing apik lan solusi ideal. Muga-muga bisa mbentuk kerjasama bisnis win-win karo sampeyan mbesuk!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita