• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Medali Olahraga Medali Marathon Custom Made

Katrangan singkat:

Bahan: paduan seng

Ukurane: udakara 8cm

Kandel: 4mm

Warna plating: nikel antik

Sisih mburi: bledosan wedhi

Acc .: lanyard kanthi logo khusus sing dicithak

Kemasan: tas poli / kothak hadiah.

Proses teknik: cetakan, casting casting, polesan, plating, QC, perakitan, kemasan.

Kerajinan tangan: casting casting, ora ana enamel


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Spesifikasi Khusus
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

 

Layanan khusus:

1. Lencana Pin Khusus: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing pin peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Pin enamel hard khusus:

Kadhangkala diarani pin epola, tiruan cloisonné pin utawa pin sing disabet nganggo enamel keras, minangka jinis kerajinan kanggo lencana pin. Pin enamel keras alus ing sentuhan lan diisi warna nggunakake warna PMS lan dipanggang nganti enamel bisa mari. Area logam sing wungu lan warnane padha tataran banjur polesan tangan kanthi alus banjur dilapis nganggo emas, perak utawa tembaga.

Pin enamel sing angel duwe tampilan sing awet lan awet. Dheweke duwe nilai sing dianggep dhuwur banget amarga warna sing jelas, sing dadi pilihan paling apik kanggo pin acara, pin konvensi, pin persaudaraan, pin sororitas, pin politik lan pin perusahaan.

Kanthi pengalaman makarya sing apik lan solusi sing dipikirake, saiki kita bakal dianggep dadi pemasok sing bisa dipercaya kanggo akeh calon pembeli antar benua kanggo OEM Customized China Customized Wholesale Metal 3D Medallion Coin Ust Soft Enamel Souvenir Challenge Coin (189), kanthi filosofi perusahaan saka 'pelanggan sing luwih dhisik, maju luwih dhisik', kita kanthi tulus nampani para pembeli saka omah sampeyan lan ing luar negeri kanggo kerja sama karo kita.
Kasus Presentasi Koin Tantangan China sing Disesuaikan OEM lan rega Lengan Plastik Tantangan, kanthi kualitas apik, rega cukup lan layanan tulus, kita duwe reputasi apik. Barang dagangan diekspor menyang Amerika Selatan, Australia, Asia Tenggara lan liya-liyane. Sugeng rawuh pelanggan ing omah lan luar negeri kanggo kerja sama karo kita kanggo masa depan sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita