• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Gantungan Logam Berlapis Emas Logo Kustom

Katrangan singkat:

Bahan: logam

Ukuran: 3cm (appr.)

Kandel: 2mm

Werna plating: emas imitasi

Acc .: cincin kunci perak + cincin mlumpat

Kemasan: tas poli / kothak hadiah / kertu backing

Proses teknik: cetakan, casting / stamping, polesan, pewarnaan, plating, QC, perakitan, kemasan.

Kerajinan tangan: enamel keras


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Kabeh Spesifikasi Bisa Disesuaikan
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, pembuka botol, label asu, manset, gesper sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

 

Layanan khusus:

1. Lencana Pin Khusus: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing pin peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Minangka asil saka keahlian lan kesadharan layanan, perusahaan kami wis entuk reputasi apik ing antarane para pelanggan ing saindenging jagad kanggo Pabrik sing paling laris China Grosir Kustom Desain Logam Pewter Embpssed 3D Antique Gold Plated Keychain Militer India, Kita yakin bisa ngasilake prestasi sing apik dene mbesuk. Kita wis kepengin dadi salah sawijining pemasok sing paling dipercaya.
Pabrik paling laris China Grosir Gantungan Kunci India lan rega Keychain Surat, Kanthi kekuwatan lan kredit sing luwih dipercaya, kita bisa nglayani pelanggan kanthi nyedhiyakake kualitas lan layanan sing paling dhuwur, lan kanthi tulus ngapresiasi dhukungan. Kita bakal ngupayakake njaga reputasi gedhe minangka produk lan solusi solusi paling apik ing saindenging jagad. Yen sampeyan duwe pitakon utawa komentar, elinga kontak karo kita kanthi bebas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita