• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Gantungan Kunci Logam Kustom

Katrangan singkat:

Bahan: logam

Ukurane: udakara 4cm

Kandel: 2mm

Werna plating: nikel

Sisih mburi: punggung gosong warata

Acc .: cincin kunci perak + cincin mlumpat

Kemasan: tas poli / kothak hadiah / kertu backing

Proses teknik: cetakan, casting casting, polesan, plating, pewarnaan, QC, perakitan, kemasan.

Kerajinan tangan: nyithak + epoksi


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Spesifikasi Khusus
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

 

Layanan khusus:

1. Lencana Pin Khusus: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing pin peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Jiangxi Sanjia Crafts & Gift Co., Ltd. minangka pabrik bersertifikat ISO lan TUV.

Minangka produsen pengalaman sugih ing industri kerajinan & hadiah logam, kita fokus ing layanan produksi khusus pin enamel, lencana & lambang, gantungan kunci, medali olahraga, koin souvenir, label logam, tetenger, lsp.

Kanthi rantai industri lengkap, kita bisa nawakake layanan khusus mandheg lan ngrampungake proses produksi kanthi mandhiri saka desain, pemrograman, cetakan, casting / stamping, polesan, assembling, plating, pewarnaan menyang QC lan pengepakan. Iki menehi kauntungan gedhe kanggo nyedhiyakake manajemen biaya lan kontrol kualitas sing akurat kanggo para pelanggan kanthi macem-macem level persyaratan.

Umume staf sing trampil duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing bidang iki lan menehi kontribusi gedhe kanggo perusahaan kanggo nyedhiyakake layanan profesional lan produk sing kepenak kanggo klien ing omah lan luar negeri.

Ngenani prinsip bisnis sing entuk manfaat bebarengan, kita duwe reputasi sing bisa dipercaya ing antarane para pelanggan kanthi layanan profesional, produk berkualitas lan rega kompetitif. Kita seneng banget lan luwih akeh pelanggan kanggo nggawe kemitraan jangka panjang karo kita. Staff profesional kita mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan sarat lan njamin kepuasan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita