• er

Pengalaman kerajinan & hadiah 15+ taun

Gantungan Kunci Pancing Logam Ireng

Katrangan singkat:

Bahan: logam

Ukuran: 6cm (appr.)

Kandel: 4mm

Werna plating: ireng

Acc .: clasp lobster

Kemasan: tas poli / kothak hadiah / kertu backing

Proses teknik: cetakan, casting casting, polesan, plating, QC, perakitan, kemasan.

Kerajinan tangan: casting casting, ora ana enamel


Detail Produk

Pratelan

Tag Produk

Kabeh Spesifikasi Bisa Disesuaikan
Pilihan Khusus
Produk khusus
 pin enamel, lencana, medali, koin, gantungan kunci, pembuka botol, label asu, manset, gesper sabuk, tandha buku, lsp.
File desain sing kasedhiya
 JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp.
Bahan kustom
 paduan seng, aluminium, besi, stainless steel, kuningan, tembaga, perak, lsp.
Rentang Ukuran Khusus
 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Rentang Kandel Khusus
 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.
Werna Plating
 nikel / nikel ireng / nikel antik / emas / emas matte / emas mawar / emas antik / perak / tembaga / perak antik / krom, lsp.
Teknologi
 casting mati, stamping, etching, lan liya-liyane gumantung saka materi.
Jinis Pewarnaan
 enamel alus, enamel keras, nyithak, laser, lsp.
Format Desain Khusus
 2D / 3D
Wektu conto khusus
 10-15 dina sawise kriya digital disetujoni.
Fitur
 Bukti lan revisi kriya gratis
 Sampel khusus gratis
 Wektu turnaround cendhak
 Kualitas dhuwur

 

Layanan khusus:

1. Lencana Pin Khusus: pin enamel keras, pin enamel alus, enamel alus + pin epoksi, pin enamel cemlorot, cemlorot ing pin peteng, lsp.

2. Koin Khusus: koin antik, koin tantangan, koin souvenir, koin polisi, koin militer dll.

3. Medali Khusus: medali olahraga, medali maraton, medali militer, medali lan piala, lsp.

4. Gantungan Kunci Khusus: gantungan kunci enamel, keychain logo, gantungan kunci mobil, gantungan kunci pembuka botol, kunci kunci lawang, lsp.

5. Gesper sabuk khusus, klip pena khusus, manset khusus, tag khusus, lsp.

Common options

-5()_10

Info Perusahaan.

Factory.jpg

Kanggo nambah cara manajemen kanthi konsisten kanthi aturan "tulus, agama sing hebat lan kualitas apik minangka dhasar pangembangan bisnis", kita akeh nyedhaki inti barang sing ana hubungane karo internasional, lan terus-terusan entuk barang dagangan anyar kanggo nyukupi kebutuhan para pembeli Desainer Pembuka Botol Botol Bir Cina Kustom sing dirancang kanthi apik Kancing Gratis Tangan EDC Antimikroba EDC Kuningan Tanpa Pembuka Pintu Stylus Keychain, Basis babagan konsep bisnis Kualitas sing luwih dhisik, kita pengin menehi luwih akeh kanca lan kanca liyane saka tembung kasebut lan muga-muga bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo sampeyan.
Dirancang kanthi apik China Tangan Gratis Pembuka Pintu lan rega Pembuka Pintu Kuningan, Kanthi kekuatan teknis sing kuwat lan peralatan produksi sing maju, lan wong-wong SMS kanthi sengaja, semangat perusahaan sing nduweni kualifikasi lan darmabakti. Perusahaan dadi pemimpin liwat sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO 9001: 2008, sertifikasi CE EU; CCC.SGS.CQC sertifikasi produk liyane sing gegandhengan. Kita ngarep-arep bisa ngaktifake maneh sambungan perusahaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Para Pelanggan,  

    Kita produsen pin enamel, pin lapel, lencana, koin, medali, gantungan kunci, tag, manset, lsp. Dudu toko.

    Pls nggawa desain lan paramèter tartamtu yen butuh penawaran rinci.

    Kabeh produk sing ditampilake ing kene desain khusus. Dheweke mung kanggo referensi babagan kriya, ora kanggo adol.

    Sugeng rawuh ngirim priksaan kanggo njaluk penawaran gratis lan bukti karya seni gratis.

    Matur nuwun sanget

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita