• er

Sapa Kita

Jiangxi Sanjia Craft Gift Co., Ltd. didegaké ing taun 2018, sadurunge, Koonmei Craft Products didegaké ing taun 2005 ing Shenzhen. Pabrik kita saiki nutupi area 4.000+ meter persegi. Cedhak karo Danau Poyang sing minangka tlaga banyu tawar paling gedhe ing China, pabrik kita ngrasakake transportasi lan lingkungan sing apik. Minangka produsen pengalaman sugih ing industri kerajinan & hadiah logam, kita fokus kanggo ngasilake produk khusus kalebu pin enamel, pin lapel, lencana lan lambang, gantungan kunci, medali, koin, tag asu, tetenger, lsp. 

Apa sing Kita Laku

Kanthi rantai industri lengkap, kita bisa nawakake layanan khusus mandheg lan ngrampungake proses produksi kanthi mandhiri saka kriya digital, pemrograman, cetakan, casting mati, stamping, polesan, lukisan, plating, assembling menyang QC lan pengepakan. Iki menehi kauntungan gedhe kanggo nyedhiyakake manajemen biaya lan kontrol kualitas sing akurat kanggo para pelanggan kanthi posisi pasar sing beda-beda.

Kangge, kita wis menang sertifikat ISO9001 lan TUV. Umume staf sing trampil duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing bidang iki lan menehi kontribusi gedhe kanggo perusahaan kanggo nyedhiyakake layanan profesional lan produk sing wareg kanggo klien sing disenengi ing omah lan ing luar negeri. 

Napa Pilih Kita

Amarga kita yaiku:

- Pemasok sing Diverifikasi Alibaba;

- Pabrik Bersertifikat ISO lan TUV; 

- Kanthi Lengkap kanggo Layanan Khusus Siji-mandeg;

- Kamar plating dhewe- macem-macem warna plating kasedhiya;

- Pewarna nganggo Mesin Paling Anyar, Nyedhiyakake Efisiensi Tinggi;

- Bukti lan revisi kriya gratis;

- Sampel khusus gratis, ora kalebu cetakan lan pengiriman;

- Nawakake Inspeksi wektu nyata kanthi Foto utawa Video Sadurunge Kirim;

- Staff Profesional Tansah Kasedhiya Online kanggo Dadi. 

Factory

Panjaluk sampeyan minangka target, kepuasan sampeyan ngupayakake, sukses sampeyan paling gedhe!  

Sugeng rawuh hubungi kita kapan wae kanggo ngrembug babagan proyek sampeyans.

ISO

ISO

TUV Rheinland c2

TUV Rheinland c2

TUV Rheinland c1

TUV Rheinland c1