Produk Jual Panas

Kualitas Pertama, Layanan sing Paling Dhuwur

  • Cute Animal Lapel Pin Badges

    Pin Lapel Kewan Lucu ...

       

  • Custom Design Factory Made Running Badge Gold Plating Soft Enamel Lapel Pin

    Pabrik Desain Khusus ...

    Spesifikasi Khusus Pin produk enamel pin, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp. File desain kasedhiya JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp. Bahan paduan seng khusus, aluminium, wesi, stainless steel, tembaga, tembaga, perak, lsp. Ukuran Kustom 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Rentang Ketebalan Khusus 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Plating Warna nikel / nikel ireng / semut ...

  • Gold Plated Metal Badge Soft Enamel Pin

    Badg Logam Berlapis Emas ...

    Spesifikasi Khusus Pin produk enamel pin, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp. File desain kasedhiya JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp. Bahan paduan seng khusus, aluminium, wesi, stainless steel, tembaga, tembaga, perak, lsp. Ukuran Kustom 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Rentang Ketebalan Khusus 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Plating Warna nikel / nikel ireng / semut ...

  • Gold Plated Kids Brooches Soft Enamel Pin with Epoxy Coating

    Emas Disepuh Anak Emas ...

    Spesifikasi Khusus Pin produk enamel pin, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp. File desain kasedhiya JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp. Bahan paduan seng khusus, aluminium, wesi, stainless steel, tembaga, tembaga, perak, lsp. Ukuran Kustom 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Rentang Ketebalan Khusus 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Plating Warna nikel / nikel ireng / semut ...

  • Gold Plated Metal Medal Custom Made Soft Enamel Award Badge

    Medali Logam Plapis Emas ...

    Spesifikasi Khusus Pin produk enamel pin, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp. File desain kasedhiya JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp. Bahan paduan seng khusus, aluminium, wesi, stainless steel, tembaga, tembaga, perak, lsp. Ukuran Kustom 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Rentang Ketebalan Khusus 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Plating Warna nikel / nikel ireng / semut ...

  • Metal Crafts Gold Plated Lapel Pin Custom Design Hard Enamel Pins

    Kerajinan Logam Plat Emas ...

    Spesifikasi Khusus Pin produk enamel pin, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp. File desain kasedhiya JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp. Bahan paduan seng khusus, aluminium, wesi, stainless steel, tembaga, tembaga, perak, lsp. Ukuran Kustom 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Rentang Ketebalan Khusus 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Plating Warna nikel / nikel ireng / semut ...

  • Glitter Enamel Pin Custom Design Aluminum Made Epoxy Lapel Pin Badge

    Glitter Enamel Pin Cus ...

    Spesifikasi Khusus Pin produk enamel pin, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp. File desain kasedhiya JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp. Bahan paduan seng khusus, aluminium, wesi, stainless steel, tembaga, tembaga, perak, lsp. Ukuran Kustom 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Rentang Ketebalan Khusus 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Plating Warna nikel / nikel ireng / semut ...

  • Hard Enamel Pin Custom Design for Reference

    Pin Enamel Keras Custom ...

    Spesifikasi Khusus Pin produk enamel pin, lencana, medali, koin, gantungan kunci, tag asu, manset, sabuk sabuk, tandha buku, lsp. File desain kasedhiya JPG, PNG, PDF, AI, CDR, PSD, lsp. Bahan paduan seng khusus, aluminium, wesi, stainless steel, tembaga, tembaga, perak, lsp. Ukuran Kustom 1-20cm, utawa ukuran liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Rentang Ketebalan Khusus 1-10mm, utawa kekandelan liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan. Plating Warna nikel / nikel ireng / semut ...

  • Our equipment

    Piranti kita

    Pabrik kita dilengkapi kanthi lengkap kanggo layanan kustomisasi siji kanggo lencana pin enamel, koin, medali, gantungan kunci ... Kita duwe mesin cetakan paling anyar, mesin casting / stamping, mesin lukisan, mesin polesan, lsp.

  • Quality management

    Manajemen mutu

    Pabrik kita wis disertifikasi dening ISO 9001 lan TUV. Kita duwe sistem manajemen mutu sing sampurna kanggo njamin kabeh produk sing sampeyan tampa kualifikasi.

  • Design for free

    Desain gratis

    Kita nawakake bukti karya seni gratis lan revisi adhedhasar desain utawa conto asli para pelanggan. Produksi ora bakal diwiwiti nganti kriya kasebut disetujoni.

  • Short turnaround time

    Wektu turnaround cendhak

    Kita minangka produsen sumber kanthi peralatan produksi semi-otomatis lan tim duwe divisi tenaga kerja sing jelas, sing nambah efisiensi produksi.

Pangembangan Perusahaan

Kualitas Pertama, Layanan sing Paling Dhuwur

  • 15+ Pengalaman Pabrik

    Pabrik kita wis ngasilake lencana pin enamel wiwit taun 2005, umume staf teknis duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing bidang iki. Iki ndadekake kita dadi pilihan paling apik ing antarane klien sing golek kerjasama jangka panjang karo produsen lencana pin sing dipercaya lan profesional.
  • Layanan Khusus Siji-mandeg

    Pabrik kita bisa nindakake layanan saka desain / program, nggawe cetakan, casting mati, polesan, plating, lukisan, cetakan nganti priksa kualitas, perakitan lan kemasan. Layanan khusus mandheg minangka penghematan sing signifikan kanggo biaya wektu lan dhuwit.